Martabat Penyelidikan - Pameran Reka cipta UPM suntik semangat penyelidik - Harian Metro, Syahidah Saidin (2003)
Universiti Putra Malaysia (UPM) mengadakan Pameran Reka Cipta dan Penyelidikan 2003 di Pusat Kebudayaan dan Kesenian, Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah (PKKSSAS) bagi membuktikan keunggulan hasil penyelidikannya.