UPM, JDM Jalin MoU Tingkat Keselamtan dan Kebersihan Makanan - Berita Harian, basir Zahrom (2008)
Universiti Putra Malaysia (UPM) menandatangani memorandum persefahaman (MoU) dengan JohnsonDiversey (M) Sdn Bhd (JDM) bagi manjalankan Latihan Keselamatan Makanan dan Kebersihan Makanan untuk pelajar universiti itu.