Bernas, UPM Rangka Spesifikasi Mutu Beras - Berita Harian (2004)
Padiberas Nasional Bhd (Bernas) akan merangka garis panduan berhubung spesifikasi teknikal dan mutu beras untuk digunakan sebagai rujukan utama industri padi dan beras di Malaysia tidak lama lagi.