Akademi Sukan UPM batu Felda United - Utusan Malaysia (2008)
Akademi Sukan Universiti Putra Malaysia (UPM) dipilih menjadi perunding fizikal dan psikologi pasukan bola sepak Felda United bagi mengharungi cabaran Liga Perdana musim depan.