Safe kids Malaysia UPM beri topi keledar kepada murid SJK Tamil Kajang - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
KAJANG, 22 Nov – Safe Kids Malaysia, Fakulti Perubatan dan Sains Kesihatan (FPSK), Universiti Putra Malaysia (UPM) dengan kerjasama Jabatan Keselamatan Jalan Raya (JKJR) Malaysia mengedarkan 40 topi keledar percuma kepada murid Sekolah Jenis Kebangsaan Tamil Kajang, Selangor sempena program inisiatif penggunaan topi keledar kanak-kanak.