L’Apprenti Persiap Pelajar dalam Pasaran Kerja

SERDANG, 7 April – Jabatan Pengurusan & Khidmat Makanan, Fakulti Sains & Teknologi Makanan (FSTM) memberi kemahiran pekerjaan kepada pelajarnya melalui penubuhan Kompleks Perkhidmatan Makanan. Naib Canselor Universiti Putra Malaysia (UPM), Prof. Datuk Dr. Nik Mustapha R. Abdullah berkata...

Full description

Bibliographic Details
Main Author: Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat
Format: UPM News
Language:English
Malay
Published: 2010
Online Access:http://psasir.upm.edu.my/id/eprint/5375/1/L%E2%80%99Apprenti.pdf
_version_ 1796966951133642752
author Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat
author_facet Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat
author_sort Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat
collection UPM
description SERDANG, 7 April – Jabatan Pengurusan & Khidmat Makanan, Fakulti Sains & Teknologi Makanan (FSTM) memberi kemahiran pekerjaan kepada pelajarnya melalui penubuhan Kompleks Perkhidmatan Makanan. Naib Canselor Universiti Putra Malaysia (UPM), Prof. Datuk Dr. Nik Mustapha R. Abdullah berkata kemudahan teknologi tinggi yang ada di kompleks itu dapat membantu pelajar yang terlibat dalam industri pengeluaran dan perkhidmatan makanan.
first_indexed 2024-03-06T07:06:44Z
format UPM News
id upm.eprints-5375
institution Universiti Putra Malaysia
language English
Malay
last_indexed 2024-03-06T07:06:44Z
publishDate 2010
record_format dspace
spelling upm.eprints-53752013-05-27T07:22:23Z http://psasir.upm.edu.my/id/eprint/5375/ L’Apprenti Persiap Pelajar dalam Pasaran Kerja Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat SERDANG, 7 April – Jabatan Pengurusan & Khidmat Makanan, Fakulti Sains & Teknologi Makanan (FSTM) memberi kemahiran pekerjaan kepada pelajarnya melalui penubuhan Kompleks Perkhidmatan Makanan. Naib Canselor Universiti Putra Malaysia (UPM), Prof. Datuk Dr. Nik Mustapha R. Abdullah berkata kemudahan teknologi tinggi yang ada di kompleks itu dapat membantu pelajar yang terlibat dalam industri pengeluaran dan perkhidmatan makanan. 2010-04-07 UPM News NonPeerReviewed application/pdf en http://psasir.upm.edu.my/id/eprint/5375/1/L%E2%80%99Apprenti.pdf Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010) L’Apprenti Persiap Pelajar dalam Pasaran Kerja. [UPM News] http://www.upm.edu.my/?kat=1&aktvt=berita&kod=201004131031556251721654148 Malay
spellingShingle Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat
L’Apprenti Persiap Pelajar dalam Pasaran Kerja
title L’Apprenti Persiap Pelajar dalam Pasaran Kerja
title_full L’Apprenti Persiap Pelajar dalam Pasaran Kerja
title_fullStr L’Apprenti Persiap Pelajar dalam Pasaran Kerja
title_full_unstemmed L’Apprenti Persiap Pelajar dalam Pasaran Kerja
title_short L’Apprenti Persiap Pelajar dalam Pasaran Kerja
title_sort l apprenti persiap pelajar dalam pasaran kerja
url http://psasir.upm.edu.my/id/eprint/5375/1/L%E2%80%99Apprenti.pdf
work_keys_str_mv AT universitiputramalaysiabahagiankomunikasikorporat lapprentipersiappelajardalampasarankerja