Kerjasama Dua Hala KPPK-UPM Mantapkan R&D - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
SERDANG, 6 April – Kementerian Perusahaan Perladangan dan Komoditi (KPPK) dan Universiti Putra Malaysia (UPM) menjalinkan kerjasama bagi mempertingkatkan pembangunan penyelidikan (R&D) serta pembangunan modal insan.