Hotel Place2Stay @The Mines KUPUTRA dilancar - Hamzah, Faiz (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
SERDANG, 27 Nov – Hotel Place2Stay@The Mines milik penuh Koperasi Universiti Putra Malaysia Berhad (KUPUTRA), yang terletak berhadapan stesen Keretapi Tanah Melayu (KTM) Serdang, di sini, dirasmikan pelancarannya hari ini.