Penyelidik UPM Menang 11 Pingat di USA - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
PITTSBURGH – Seramai enam penyelidik Universiti Putra Malaysia (UPM) berjaya meraih sebelas pingat di Pittsburgh, Pennsylvania, USA sempena Pameran Antarabangsa Inovasi dan Produk Baru (INPEX) pada 16-18 Jun 2010.