Dua atlet berjaya gengam ijazah - Shariff PCCR, Faizol (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
SERDANG, 16 Nov – Bukan mudah untuk menumpukan pengajian dalam bidang akademik bagi dua atlet kebangsaan dengan mewakili negara dalam pelbagai kejohanan yang memerlukan pengorbanan besar.