IWGM 2021 fokus peranan universiti, UI-GreenMetric dan matlamat pembangunan lestari (SDGS) pada waktu pandemik - Zainul Ikhwan, Zainul Luqman (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2021)
SERDANG - Universiti Putra Malaysia telah dilantik sebagai tuan rumah The 7th International Workshop on UI-GreenMetric World University Rankings (IWGM 2021). Program dalam secara talian ini pada mulanya dijangka akan diadakan pada 13 hingga 15 Julai ini. Akan tetapi, ianya ditunda pada 24 hingga 26 Ogos 2021.