Cacat bukan halangan ke menara gading - Utusan Malaysia, (2010)
Kecacatan tidak menghalang tiga pelajar orang kurang upaya (OKU) melanjutkan pelajaran di Universiti Putra Malaysia (UPM) pada sesi 2010/2011 bersama rakan lain.