Disappearing Dividends In Malaysia: Changing Firm Characteristics Or Lower Propensity To Pay? - Eng, Hong Ai (2008)
Objektif kajian ini adalah untuk menganalisa tren dividen di Malaysia untuk tahun 1995 sehingga 2006.