KE PENTAS ANTARABANGSA: KTP DAPAT SAMBUTAN, PINDAH ILMU KEPADA MASYARAKAT - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 8 April 2015 Program Pemindahan Ilmu (KTP) yang menjadi sebahagian dari Projek Agenda Kritikal (CAP) Kementerian Pendidikan Malaysia yang mula diperkenalkan pada 2010 akan diperluaskan ke persada antarabangsa bagi mengukuhkan peranan pendidikan tinggi dalam memindahkan kepakaran kepada rakan industri dan komuniti.