NC USM BERTEMU MPPUSM BINCANG HALA TUJU TAHUN 2018 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2018)
USM, PULAU PINANG, 14 Februari 2018 - Naib Canselor Universiti Sains Malaysia (USM) Profesor Datuk Dr. Asma Ismail bertekad untuk memastikan mahasiswa mempelajari serta menguasai bioekonomi dan ekonomi digital untuk membantu mereka setelah bergraduasi kelak.