Peperiksaan Perkhidmatan Penolong Pegawai Tadbir N29 Kertas II 2 Mei 2018 (Rabu) - BSM, Bahagian Sumber Manusia (Jabatan Pendaftar (Registry Department ) : Bahagian Sumber Manusia (Human Resource Division), 2018)
Peperiksaan Perkhidmatan Penolong Pegawai Tadbir N29 Kertas II Tarikh : 2 Mei 2018 (Rabu) Masa: 2.00 Petang – 4.30 Petang (2½ Jam) Tempat : Kampus Induk & Kampus Kesihatan