IMK 417/4 - PEMPROSESAN DAN PERKILANGAN MAKANAN April 1997

UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1996/1997 April 1997 IMK 417/4 - PEMPROSESAN DAN PERKILANGAN MAKANAN Masa : [3 jam] Sila pastikan bahawa kertas soalan ini mengandungi ENAM (6) mukasurat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab LIM...

Full description

Bibliographic Details
Main Author: PPTI, Pusat Pengajian Teknologi Industri
Format: Teaching Resource
Language:English
Published: Universiti Sains Malaysia 1997
Subjects:
Online Access:http://eprints.usm.my/51518/1/IMK%20417%204%20-%20PEMPROSESAN%20DAN%20PERKILANGAN%20MAKANAN.pdf
_version_ 1797012634505052160
author PPTI, Pusat Pengajian Teknologi Industri
author_facet PPTI, Pusat Pengajian Teknologi Industri
author_sort PPTI, Pusat Pengajian Teknologi Industri
collection USM
description UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1996/1997 April 1997 IMK 417/4 - PEMPROSESAN DAN PERKILANGAN MAKANAN Masa : [3 jam] Sila pastikan bahawa kertas soalan ini mengandungi ENAM (6) mukasurat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab LIMA (5) daripada LAPAN (8) soalan yang diberi. Semua soalan mesti dijawab dalam Bahasa Malaysia. Soalan 7 dan 8 boleh dijawab di dalam Bahasa Malaysia atau Bahasa Inqqeris.
first_indexed 2024-03-06T15:50:35Z
format Teaching Resource
id usm.eprints-51518
institution Universiti Sains Malaysia
language English
last_indexed 2024-03-06T15:50:35Z
publishDate 1997
publisher Universiti Sains Malaysia
record_format dspace
spelling usm.eprints-515182022-02-14T14:28:02Z http://eprints.usm.my/51518/ IMK 417/4 - PEMPROSESAN DAN PERKILANGAN MAKANAN April 1997 PPTI, Pusat Pengajian Teknologi Industri T11.95-12.5 Industrial directories UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1996/1997 April 1997 IMK 417/4 - PEMPROSESAN DAN PERKILANGAN MAKANAN Masa : [3 jam] Sila pastikan bahawa kertas soalan ini mengandungi ENAM (6) mukasurat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab LIMA (5) daripada LAPAN (8) soalan yang diberi. Semua soalan mesti dijawab dalam Bahasa Malaysia. Soalan 7 dan 8 boleh dijawab di dalam Bahasa Malaysia atau Bahasa Inqqeris. Universiti Sains Malaysia 1997-04 Teaching Resource NonPeerReviewed application/pdf en http://eprints.usm.my/51518/1/IMK%20417%204%20-%20PEMPROSESAN%20DAN%20PERKILANGAN%20MAKANAN.pdf PPTI, Pusat Pengajian Teknologi Industri (1997) IMK 417/4 - PEMPROSESAN DAN PERKILANGAN MAKANAN April 1997. [Teaching Resource] (Submitted)
spellingShingle T11.95-12.5 Industrial directories
PPTI, Pusat Pengajian Teknologi Industri
IMK 417/4 - PEMPROSESAN DAN PERKILANGAN MAKANAN April 1997
title IMK 417/4 - PEMPROSESAN DAN PERKILANGAN MAKANAN April 1997
title_full IMK 417/4 - PEMPROSESAN DAN PERKILANGAN MAKANAN April 1997
title_fullStr IMK 417/4 - PEMPROSESAN DAN PERKILANGAN MAKANAN April 1997
title_full_unstemmed IMK 417/4 - PEMPROSESAN DAN PERKILANGAN MAKANAN April 1997
title_short IMK 417/4 - PEMPROSESAN DAN PERKILANGAN MAKANAN April 1997
title_sort imk 417 4 pemprosesan dan perkilangan makanan april 1997
topic T11.95-12.5 Industrial directories
url http://eprints.usm.my/51518/1/IMK%20417%204%20-%20PEMPROSESAN%20DAN%20PERKILANGAN%20MAKANAN.pdf
work_keys_str_mv AT pptipusatpengajianteknologiindustri imk4174pemprosesandanperkilanganmakananapril1997