Pembangunan dan penilaian panduan keselamatan di bilik dapur bagi pengajaran dan pembelajaran dalam pengurusan hotel katering
Tujuan kajian adalah untuk membangunkan Panduan Keselamatan Di Bilik Dapur untuk kegunaan pelajar bagi kursus Pengurusan Hotel dan Katering. Panduan telah dibangunkan menggunakan media transparensi dan telah diuji kebolehgunaan serta keberkesanannya melalui kaedah kuasi eksperimen secara pra-t...
Main Author: | Yusof, Zuhaila |
---|---|
Format: | Thesis |
Language: | English English English |
Published: |
2003
|
Subjects: | |
Online Access: | http://eprints.uthm.edu.my/7767/1/24p%20ZUHAILA%20YUSOF.pdf http://eprints.uthm.edu.my/7767/2/ZUHAILA%20YUSOF%20COPYRIGHT%20DECLARATION.pdf http://eprints.uthm.edu.my/7767/3/ZUHAILA%20YUSOF%20WATERMARK.pdf |
Similar Items
-
Penghasilan dan penilaian buku panduan penggunaan osiloskop
by: Salim, Nurulhuda
Published: (2003) -
STUDI ERGONOMI LAYOUT DAPUR DENGAN PENGELUARAN ENERGI PEKERJA KATERING
by: , DANIA TRI SAFIRRA, et al.
Published: (2014) -
Modul pengajaran elektronik digit dan sistem logik bagi fakulti teknologi kejuruteraan
by: Ranis, Siti Aishah
Published: (2002) -
Penghasilan modul pengajaran kendiri bagi mata pelajaran teknologi katering
by: Ahmad @ Mohamad, Noraihan
Published: (2003) -
Kesediaan pelajar terhadap kit 'Smart CCTV' bagi pelajar teknologi elektronik di Kolej Vokasional
by: Khalid, Noor Nadhirah
Published: (2018)