Kualiti Diri Guru Pelatih Berdasarkan Teori - Yahaya, Azizi; Mohammad Zabidi, Nadia Farhana (2010)
Kajian ini bertujuan untuk mengenalpasti persepsi pentadbir sekolah terhadap kualiti diri guru pelatih UTM ketika menjalani latihan mengajar. Perkara yang dibincangkan adalah dari segi aspek persepsi terhadap kualiti diri guru pelatih dari aspek konsep kendiri mengikut teori.