Masalah Rakan Sebaya - Yahaya, Azizi; Omar, Mohamad Hasan (2010)
Tahap pencapaian dalam pelajaran pelajar dalam sesuatu mata pelajaran adalah disebabkan oleh faktor kawan. Oleh itu, artikel ini membincangkan tentang pengaruh rakan sebaya dalam keputusan akademik pelajar.