Pendekatan Teori - Yahaya, Azizi; Omar , Mohamad Hasan (2010)
Artikel ini menunjukkan pendekatan teori berkenaan sikap pelajar yang mempengaruhi keputusan akademik pelajar. Penerangan lebin lanjut adalah seperti berikut.