Persepsi Guru Terhadap Kualiti Perkhidmatan Makanan Di Kantin Sekolah Menengah Kebangsaan Skudai Bharu
Kajian ini adalah bertujuan untuk mengenalpasti persepsi guru Sekolah Menengah Kebangsaan Skudai Baru, Johor terhadap kualiti perkhidmatan makanan di kantin sekolah. Seramai 90 orang guru dari Sekolah Menengah Kebangsaan Skudai Baru dipilih sebagai responden. Kajian ini dijalankan dengan mengedarkan...
Main Authors: | Mohd. Said, Mohd. Rizal, Abdul Rahni, Salwa Munira |
---|---|
Format: | Article |
Language: | English |
Published: |
2010
|
Subjects: | |
Online Access: | http://eprints.utm.my/10537/1/PERSEPSI_GURU_TERHADAP_KUALITI_PERKHIDMATAN_MAKANAN_DI_KANTIN_SEKOLAH_MENENGAH_KEBANGSAAN_SKUDAI_BHARU.pdf |
Similar Items
-
Persepsi guru terhadap kualiti perkhidmatan makanan di kantin Sekolah Menengah Kebangsaan Skudai Baru /
by: 393026 Salwa Munira Abdul Rahni, et al.
Published: (2009) -
Persepsi guru terhadap kualiti perkhidmatan makanan di kantin Sekolah Menengah Kebangsaan Skudai Baru [electronic resource] /
by: 393026 Salwa Munira Abdul Rahni, et al.
Published: (2009) -
Persepsi Guru Terhadap Kualiti Perkhidmatan Makanan Di Kantin Sekolah Rendah Kebangsaan Kangkar Pulai, Johor
by: Mohd. Said, Mohd. Rizal, et al.
Published: (2010) -
Persepsi guru terhadap kualiti perkhidmatan makanan di kantin Sekolah Rendah Kebangsaan Kangkar Pulai, Johor /
by: 392883 Surati Mohamed Mobin, et al.
Published: (2009) -
Persepsi guru terhadap perkhidmatan makanan di kantin Sekolah Menengah Teknik, daerah Johor Bahru, Johor /
by: 373236 Nur Izyani Muhamad Sobri, et al.
Published: (2008)