Cabaran perkhidmatan penghantaran makanan semasa pandemik COVID-19
Pendapatan menurun kesan serangan korona virus (COVID-19) di seluruh negara sehingga isu pengangguran meningkat dalam kadar yang tinggi akibat keadaan ekonomi yang tergugat saban hari. Walaupun keadaan ekonomi tidak stabil, masyarakat yang sejajar dengan perkembangan globalisasi ini bijak mengambil...
Main Authors: | Mohd. Rasidi, Nur Aqilah, Ismail, Nurul Fatihah, Abu Bakar Yap, Putri Humira Yap, Mohd. Ishar, Mohamad Izzuan |
---|---|
Format: | Article |
Language: | English |
Published: |
Secholian Publication
2021
|
Subjects: | |
Online Access: | http://eprints.utm.my/97223/1/NurAqilahMohd2021_CabaranPerkhidmatanPenghantaranMakanan.pdf |
Similar Items
-
Pembelian panik dalam kalangan rakyat Malaysia semasa pandemik Covid-19
by: Ariff, Nur Najiha, et al.
Published: (2021) -
Cabaran terhadap pihak perkhidmatan kurier dan pengguna semasa pandemik Covid-19
by: Md. Danial, Nor Farahin, et al.
Published: (2021) -
Perkembangan sektor penghantaran makanan ke rumah melalui pembelian atas talian sepanjang pandemik Covid-19 di Malaysia
by: Zahari, Muhammad Zakwan, et al.
Published: (2021) -
Cabaran Semasa Usahawan Dalam Permohonan Pensijilan Halal Malaysia Di Negeri Perlis
by: Hassan, Muhammad Haziq, et al.
Published: (2023) -
Kesan peningkatan harga pelitup mulut dan hidung kepada pengguna semasa pandemik COVID-19
by: Alwi, Najwa, et al.
Published: (2021)