Jual lembu untuk biaya pelajaran anak - Sinar, Harian (Sinar Harian, 2014)
Pengorbanan sepasang suami isteri sanggup menjual ternakan kesayangan mereka bagi memberi peluang kepada sepasang anak kembar belajar di universiti mendapat simpati Pejabat Zakat Padang Terap, baru-baru ini