Selami cabaran petugas zoo - Abdullah, Siti Fatimah (Berita Harian, 2015)
Mengigil badan tatkala mendengar ngauman singa betina yang tajam memandang gerak geri kami ketika memberi makanan di dalam kandang." kata pelajar Sarjana Muda Sains Ekonomi, Universiti Utara Malaysia.