Pemberhentian 6,000 pekerja usaha terakhir selamatkan MAS, kata ahli akademik - Utusan, Malaysia (Utusan Melayu (M) Berhad, 2015)
KUALA LUMPUR 28 Jun Seorang ahli akademik veteran berkata, pemberhentian 6,000 pekerja Malaysia Airlines (MAS) dalam pelan penyusunan semula syarikat penerbangan nasional itu harus diterima sebagai 'qada dan qadar' oleh kakitangan terbabit kerana inilah usaha terakhir untuk menyelamatkan MAS.