Jalan terbaik selesaikan kemelut MIC: Palanivel, Subramaniam perlu berundur - Md Yusof, Ahmad Syazwan (Utusan Melayu (M) Berhad, 2015)
PENGUNDURAN dua pemimpin utama MIC yang bertelagah, Datuk Seri G. Palanivel dan Pemangku Presiden, Datuk Sen Dr.S. Subramaniam merupakan jalan terbaik dalam usaha Menyelesaikan krisis yang melanda parti itu.