Menanti keberanian pemimpin baharu PAS - Yusoff, Kamarul Zaman (Utusan Malaysia, 2015)
TOLERANSI tinggi yang ditunjukkan oleh pemimpin pemimpin baharu Pas ke atas tindakan penentangan terbuka yang dilakukan oleh pemimpin Gerakan Harapan Baru (GHB) yang kalah dalam pemilihan Pas Jun lalu amat mengejutkan.