49 penggiat seni ikuti pengajian di UUM - Sinar, Harian (Sinar Harian, 2015)
SERAMAI 49 penggiat seni antaranya pelakon, penyanyi, dan warga kerja belakang tabir dalam industri kreatif ditawarkan untuk mengikuti program Ijazah Sarjana Muda Pengurusan Industri Kreatif (BCIM) dan Sarjana Sains Pengurusan mod Penyelidikan (Msc.Management by Research) di Universiti Utara Malaysia (UUM).