Guru berjaya genggam ijazah sarjana muda - Utusan, Malaysia (Utusan Malaysia, 2015)
ALOR SETAR 27 Okt. Noor Suriyati Nik Jusoh, 45, merupakan seorang guru, pelajar, isteri dan ibu namun status tersebut tidak menghalangnya untuk menggenggam segulung ijazah dengan cemerlang pada Majlis Konvokesyen UUM Ke28, di Dewan Mu'adzam Shah, semalam