Universiti awam sambut baik larangan vape - Anuar, Amirul Aiman (Utusan Malaysia, 2015)
KUALA LUMPUR 20 Nov.- Rata-rata pihak pengurusan tertinggi universiti awam menyambut baik cadangan Kementerian Pendidikan Tinggi untuk mengharamkan sebarang penggunaan rokok elektronik termasuk vape di kawasan kampus.