Tahun melawat Kedah 2016 - Shafie, Rohami (Utusan Malaysia, 2016)
Mungkin tidak keterlaluan dikatakan bahawa minyak adalah satu-satunya produk rakyatyang mengalami penurunan harga pada masa kini. Harga minyak yang rendah dinikmati oleh rakyat Malaysia ketika harga produk-produk rakyat yang lain mengalami kenaikan mendadak.