Tiga rakan sekelas gembira peroleh keputusan cemerlang - Kosmo, Kosmo (kosmo, 2016)
Anak tukang jahit, Mohd. Zul Harris Ahmad Zuki teruja apabila dua rakan baiknya, Ng Kok Chee dan Ooi Jo Win turut diumumkan sebagai pelajar cemerlang Sijil Tinggi Persekolahan Malaysia (STPM) 2015 semalam.