KPI dan nilai murni kemanusiaan - Shafie, Rohami (Harian Metro, 2016)
Kehidupan manusia semakin maju.Lebih mudan dan lebih cepat dengan menggunakan pelbagai teknologi terkini. Perjalanan manusia dari satu tempat ke satu tempat juga lebih pantas.Teknologi terkini juga memungkinkan penyebaran maklumat ke seluruh dunia hanya mengambil masa beberapa saat.