Rakyat enggan manfaat kepakaran dimiliki - Sinar, Harian (Sinar Harian, 2016)
Shah Alam- Rakyat negara ini mempunyai kepakaran dalam bidang tertentu, namun mereka enggan melabur masa bagi memperoleh manfaat menerusi kebolehan dimiliki, kata pakar ekonomi Pusat Pengajian Ekonomi, Kewangan dan Perbankan Universiti Utara Malaysia, Prof. Datuk Dr Amir Husin Baharudin.