Cabar diri kuasai perasaan takut - Siti Fatimah, Abdullah (Berita Harian, 2016)
Kulim: "Di sinilah peserta mencabar diri menguasai perasaan takut. Memang gemuruh melihat air begitu deras, apatah lagi apabila melepasi selekoh curam berbatu besar sehingga rakit seolah-olah akan terbalik. Sebarang kesilapan kecil pasti mengundang padah."