Kerap mimpi lihat pintu syurga - Ab Ghani, Sapinah (Sinar Harian, 2016)
KOTA BHARU - Mimpi melihat pintu syurga membawa saudara baru, Danial Ikram Soon Abdullah, 32, kepada Islam walaupun mengakui mendapat tentangan hebat daripada keluarga ketika itu.