Jual ketam guna FB, WhatsApp - Baharudin, Norizzah (Berita Harian, 2016)
Seorang graduan Universiti Utara Malaysia (UUM) rela meninggalkan keselesaan kerja dalam pejabat untuk menjadi nelayan, demi memastikannya mempunyai lebih masa bagi menguruskan keluarga dan ibu bapa yang uzur.