Malam Puisi Riong buka tirai di UMP - Abdul Rahim, Rashiqah Ilmi (Berita Harian, 2011)
Malam Puisi Riong membuka tirai pertamanya tahun ini di Universiti Malaysia Pahang (UMP) dan menjadikan masalah pembuangan dan pembunuhan, fenomena membimbangkan mutakhir ini sebagai tema.