Trump mahu kembalikan reputasi AS - Utusan, Malaysia (Utusan Malaysia, 2017)
KUALA LUMPUR 23Jan. Presiden Amerika Syarikat (AS) yang baharu,Donald Trump dijangka memperkenalkan lebih banyak kejutan dan pembaharuan bagi mengembalikan reputasi negaranya sebagai kuasa besar dunia yang unggul.