Bantu pelajar terjebak najis dadah - Harian Metro, (Utara) (Harian Metro (Utara), 2017)
Kementerian Pendidikan akan meningkatkan kerjasama dengan Agensi Antidadah Kebangsaan (AADK), Polis Diraja Malaysia (PDRM) dan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dan agensi lain bagi membantu pelajar terbabit gejala penagihan dadah.