Mengimbau krisis kewangan Asia 1997 - Shafie, Rohami (Utusan Malaysia, 2017)
ADAKAH kita yang berusia 35 tahun ke atas masih mengingati apa yang terjadi pada pertengahan tahun 1997? Penulis pada ketika itu baharu memulakan pengajian ijazah sarjana muda yang mana tidak disangka-sangka ekonomi negara kita mula menampakkan zaman suramnya ekoran dikatakan diserang