Ricky, Fatin dijangka pertahan gelaran - Harian Ekspress, (KK) (Harian Ekspres (KK), 2017)
KOTA KFNABALU: Atlet karate Ricky Leong Tze Wai dan atlet memanah Fatin Nurfatehah Mat Salleh dijangka akan mempertahankan gelaran mereka sebagai Olahragawan clan Olahragawati Tahun 2015-16 dalam majlis penyampaian anugerah yang akan diadakan di sini di Grand Ballroom; Pacific Sutera, Sutera Harbour malam ini.