Program Kemahiran Dalam Bahasa Inggeris diiktiraf - Sinar, Harian (Sinar Harian, 2011)
ALOR SETAR- Program Kemahiran Dalam Bahasa Inggeris Universiti Utara Malaysia (UUM) mampu menjana sebanyak RM20 juta kepada universiti itu dalam tempoh lima tahun.