Utamakan kesihatan dalam TN50 - Utusan, Malaysia (Utusan Malaysia, 2017)
PENULIS cukup bersyukur pada bulan Ramadan ini diberikan kesihatan yang begitu baik oleh Allah SWT. Tambahan pula, baharu sahaja mendapat anak yang dilahirkan Khamis, minggu lalu. Apa yang penulis berasa sangat bersyukur kerana segala urusan kelahiran sehingga pendaftaran kelahiran berjalan dengan lancar sekali. Kakitangan kerajaan yang bertanggungjawab atas tugas masing-masing memainkan peranan dengan amat baik.