Kerajaan Kedah perlu kreatif cari sumber kewangan : Mukhriz - Sinar, Harian (Sinar Harian, 2011)
KULIM : Kerajaan Pas negeri Kedah perlu lebih kreatif mencari dana dan sumber kewangannya dan bukan sekadar mengambil kesempatan terhadap rebat cukai tanah Universiti Utara Malaysia (UUM).