Sada sudah bersedia: Rofedi: Tunggu lampu hijau UUM hantar pasukan teknikal - Hashim, Roslinda (Sinar Harian, 2011)
ALOR SETAR - Laporan audit sistem agihan air di Universiti Utara Malaysia (UUM) dijangka siap dalam tempoh dua minggu, setelah pasukan teknikal memulakan proses mengaudit sistem agihan dan infrastruktur air di universiti terbabit.