UiTM Shah Alam, UUM juarai PROMED - Utusan, Malaysia (Utusan Malaysia, 2011)
KANGAR 13 Dis. - Kumpulan Yogi Bear dari Universiti Teknologi Mara (UiTM) Shah Alam dan Kumpulan jahART dari Universiti Utara Malaysia (UUM) muncul johan pertandingan Pengaturcaraan Komputer dan Reka Bentuk Multimedia Peringkat Kebangsaan 1Malaysian Green 1Malaysia Clean (PROMED@CS11 1MG 1MC).