HDA yakin Johor setuju: Mohon naikkan harga rumah - Mohd Saifudin, Adam (Berita Harian, 1989)
JOHOR BAHRU, Isnin - Persatuan Pemaju Perumahan (HDA) Johor yakin kerajaan negeri akan melaksanakan permintaan persatuan supaya harga rumah kos rendah dinaikkan daripada $22,000 kepada $25,000 seunit berdasarkan keadaan ekonomi semasa.