PRU-13 wajar diadakan masa terdekat: Mahathir - Harian Ekspress, (KK) (Harian Ekspress (KK), 2012)
SINTOK: Bekas Perdana Menteri Tun Dr Mahathir Mohamad pada Ahad berpendapat bahawa pilihan raya umum ke-13 wajar diadakan dalam masa terdekat memandangkan sokongan rakyat terhadap kerajaan sekarang berada pada tahap yang baik.